Μενού
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Στιγμιότυπο από συνέντευξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς σήμερα 20 Μαΐου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου βρισκόταν το γραφείο που εργαζόταν, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Με αφορμή αυτή την ημέρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε τον βαθύ πόνο και την ψυχική φθορά, που παραμένουν ακόμη και σήμερα στη ζωή της.

Μέσα από το προσωπικό μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, επέλεξε να δημοσιεύσει και δύο φωτογραφίες από τη ζωή της πριν από την επίθεση, θέλοντας να δείξει πώς ήταν το πρόσωπό της πριν το βιτριόλι σημαδέψει το σώμα και τη ζωή της.

Στα ψυχικά και σωματικά τραύματα που φέρει μετά την επίθεση, αλλά και στο γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε πεθάνει, στάθηκε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Πέρασαν 5 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Δεν θα χωρέσει ποτέ στο κεφάλι μου. Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα. Έχω πονέσει τόσο πολύ, τόσο άδικα. Έχω πει πως δεν στέκομαι στο "Γιατί σε εμένα;" Αλλά μόνο για σήμερα, θα κάνω μια εξαίρεση. Τόση βία, τόσος φθόνος.. γιατί;».

Στη συνέχεια ανέφερε, ότι της λείπει ο εαυτός της όπως ήταν πριν από την επίθεση, τονίζοντας όμως, ότι ανεξαρτήτως όλων, τον αγαπά και τον τιμά: «Νοσταλγώ το οικείο μου, το δικό μου και την ανεμελιά της ψυχής μου, αυτή περισσότερο. Πώς γίνεται να ξεγράψει το τραύμα; Μήπως κάποιος γνωρίζει τον τρόπο να γυρνάει πίσω το χρόνο; Τώρα χρειάζομαι αυτά τα 10 λεπτά για εμένα. Σε αγαπώ. Σε τιμώ. Μου λείπεις».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA