Μενού
Η Ιωάννα Σαρρή
Ιωάννα Σαρρή | (Instagram @iwanna_sarri)
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε στο Instagram ότι εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας, το οποίο την έχει τρομάξει. Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το γνωστό μοντέλο ανέβασε μια selfie και έγραψε ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell, μια σπάνια νευρολογική πάθηση, κατά την οποία παραλύει μέρος του προσώπου. Στην ανάρτησή της αναφέρει πως αυτό έχει επηρεάσει τόσο την ψυχολογία της, όσο και τη δουλειά της.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βρήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση.

Η πάρεση Bell δεν θεωρείται μόνιμη, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις δεν εξαφανίζεται. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου.

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

Η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Σαρρή

Η Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell
Η Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell | (Instagram @iwanna_sarri)

Τι είναι η πάρεση Bell

Η πάρεση προσωπικού νεύρου, γνωστή και ως πάρεση Bell, προκαλεί παράλυση της μισής πλευράς του προσώπου. Τα συμπτώματα ποικίλλουν, αλλά κατά κανόνα περιλαμβάνουν: πτώση του βλεφάρου και της γωνίας του στόματος, αδυναμία ελέγχου των μυών της μίας πλευράς του προσώπου, καθώς και εμβοές. Κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πεσμένο, ενώ το χαμόγελο είναι μονόπλευρο και το μάτι στην πληγείσα πλευρά αντιστέκεται στο κλείσιμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA