Η Ιωάννα Τούνη απάντησε μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram σε μια απορία των followers της - όπως είπε - που αφορά το πώς μοιράζεται ο χρόνος που περνά ο Πάρης με την ίδια, αλλά και με τον μπαμπά του, Δημήτρη Αλεξάνδρου, στην Αθήνα, ενώ ανέφερε και το τι θα γίνει όταν ο γιος τους θα ξεκινήσει το σχολείο.
«Ήρθε αυτό το δεκαήμερο του μήνα που ο Πάρης θα είναι στον μπαμπά του. Με έχετε ρωτήσει πάρα πολύ γι’ αυτό.
Αυτό θα συμβαίνει μέχρι να αρχίσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, δηλαδή για περίπου έναν χρόνο ακόμη», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.
«Έπειτα ο Πάρης θα είναι αναγκαστικά εδώ με τη μαμά του, που είναι η βάση μας και ο μπαμπάς μας, θα μας βλέπει σαββατοκύριακα λογικά.
Θα δούμε πώς θα το κάνουμε, δεν ξέρω. Προσπαθώ να μην προβληματίζομαι για το μετά. Θα κοιτάξω το τώρα», εξήγησε η ίδια στη συνέχεια.
Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί για το ντύσιμό της λέγοντας: «Εν τω μεταξύ σε μισή ώρα έχουμε συνέλευση γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο του Παρούλη, δεν θα πάω έτσι μη με φάτε».
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
Η διακοπή στις 15:05, ο λόγος που απορρίφθηκε το κεκλεισμένων και ο Στουρνάρας που απασφάλισε
Άρια Καλύβα σε Γιώργο Λιάγκα για τις ευχές στα γενέθλιά του: «Ήσουν πολύ αγενής»
Το hashtag με τα εκατομμύρια views στο Tik Tok που απαγορεύτηκε μετά από σάλο
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.