Η Ιωάννα Τούνη φέρεται να είναι και πάλι ερωτευμένη, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ρακιντζής στην εκπομπή του στο YouTube, GRexpress.
«Η προσωπική της ζωή είναι πάρα πολύ καλά. Είναι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι μαζί της αρκετούς μήνες τώρα, και ισορροπημένα πάρα πολύ καλά.
Το παιδί ακούει στο όνομα Roberto. Είναι επιχειρηματίας, πάρα πολύ σοβαρός, δεν μπαίνει στα φώτα μπροστά, δεν τον ενδιαφέρουν τα φώτα καθόλου.
Διαβάστε ακόμα - Ιωάννα Τούνη για χωρισμό από Αλεξάνδρου: «Το δικό μου φταίξιμο ήταν που δεν χώρισα νωρίτερα»
Η σχέση μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι ισορροπημένη, είναι πάρα πολύ καλά μεταξύ τους και πάνε ήρεμα και όμορφα.
Η προσωπική ζωή της Ιωάννας Τούνη είναι οκ, είναι πετυχημένη, είναι εντάξει», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρακιντζής.
Πάντως, από πλευράς της η Ιωάννα Τούνη στο podcast του Ανέστη Ευαγγελόπουλου όπου φιλοξενήθηκε πρόσφατα, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είχε αρκεστεί στο να πει τα ακόλουθα:
«Η ζωή προχωράει. Όταν είναι να μάθετε κάτι, θα το μάθετε από εμένα. Μετάφρασέ το όπως θέλεις. Δεν έχω μάθει από τα λάθη μου, αλλά έχουμε την εξής διαφορετική μεταβλητή.
Πλέον νιώθω ότι θα ψάχνω daddy material για τον Πάρη. Θα ψάχνω πρώτα έναν σωστό σύντροφο. Θα είναι μια φιγούρα που κάποια στιγμή θα βρεθεί δίπλα στο παιδί μου.
Οπότε νιώθω ότι ψάχνω πολύ διαφορετικό άνθρωπο από αυτό που έψαχνα πριν. Θέλω υγιείς ανθρώπους χωρίς τοξικότητα και χωρίς να πρέπει να πληρώσει κάτι το παιδί μου από τις δικές μου επιλογές. Οπότε αυτή η μεταβλητή αλλάζει πολλά για εμένα».
- Η μοναδική αγνοούμενη των Τεμπών: Πώς «μπάζωσαν» την ιστορία της Εριέττας Μόλχο
- Επιβεβαίωση από τον Τραμπ για επίθεση ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν: «Έχουν ξεκινήσει ευρείες στρατιωτικές επιχειρήσεις»
- Άρχισαν τα αντίποινα του Ιράν: Drone και πύραυλοι προς το Ισραήλ - Συναγερμός στη Μέση Ανατολή
- Φως στο Τούνελ: Η Λόρα κάλεσε τις γερμανικές Αρχές - Όλο το παρασκήνιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.