Μενού
Ιρένε Τροστ για Άνθιμο Ανανιάδη: «Το μονόπετρο που μου είχε δώσει το έκανα τσάντα»
Ιρένε Τροστ | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Η Ιρένε Τροστ έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση και σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, απάντησε -μεταξύ άλλων- σε ερώτηση για το μονόπετρο που της είχε δώσει ο πρώην σύντροφός της, Άνθιμος Ανανιάδης.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι το έκανε με το τέλος της σχέσης τους, σημειώνοντας: «Ισχύει ότι το μονόπετρο που μου είχε δώσει ο Άνθιμος, το έκανα τσάντα. Έπρεπε κάτι να γίνει, τι να το έκανα; Όλα καλά».

«Είμαι ερωτευμένη, είμαι πολύ καλά. Δεν σχεδιάζω κάποιον γάμο, γιατί όσες φορές σχεδίασα γάμο, έμεινα στο ράφι. Τον φοβάμαι τον γάμο. Καλό είναι να μου κάνουν προτάσεις, για να αγοράζω σιγά σιγά τις τσάντες μου» συμπλήρωσε η Ιρένε Τροστ.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...