Μενού
isaias-matiampa
Ησαΐας Ματιάμπα | ANT1 / Glomex
  • Α-
  • Α+

O τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υπερφαγία που την αποδίδει στον θάνατο του πατέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» του ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι «περνάω ακόμα δύσκολη φάση με την υπερφαγία». Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, όπως είπε.

«Το φευγιό του πατέρα μου το πυροδότησε όλο αυτό, από εκεί ξεκίνησαν όλα και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα πήρα 20 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Και μετά, άρχισε μια κατάσταση συνήθειας, είναι ένας δαίμονας που παλεύω πολύ να τον πολεμήσω. Θα τα καταφέρω στο τέλος, αλλά θέλει χρόνο», ανέφερε.

Η όρεξή του για φαγητό είναι συνδεδεμένη άμεσα με τη δυσκολία που έχει με τον ύπνο, είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα και συνέχισε: «Θέλει πολλούς παράγοντες να βοηθήσουν, ώστε να καταφέρω και ψυχολογικά να ανταπεξέλθω σε αυτό. Το φαΐ ερχόταν επειδή υπήρχε αϋπνία. Το διάστημα 3:00-4:00 κάθομαι στον καναπέ, βλέπω τηλεόραση και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να συνδυαστεί με φαγητό. Δεν τρώω πολύ όλη τη μέρα, αλλά “δίνω” το βράδυ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA