Μενού
Οι Μακ Γκρέγκορ στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ
Οι Μακ Γκρέγκορ στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ | Youtube
  • Α-
  • Α+

Η Κλάρα Μακ Γκρέγκορ, κόρη του πασίγνωστου Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, ως έφηβη αναγκάστηκε να δει τον πατέρα της γυμνό σε ερωτική σκηνή, κάτι που της πήρε χρόνια να το επεξεργαστεί, όπως γράφει ο Guardian.

Για την ίδια, η επιδίωξη μίας καριέρας υποκριτικής ήταν τόσο ευλογία όσο και κατάρα, αφού από τη μία την έφερε αντιμέτωπη με «ιδιαίτερες» στιγμές του πατέρα της που δεν ήθελε να δει, αλλά από την άλλη τη βοήθησε να δει τον κόσμο της ηθοποιίας εκ των έσω, και να τον διαχωρίσει από την καθημερινότητά της.

Όταν είδε τον πατέρα της γυμνό

Όπως είχε δηλώσει η Κλάρα σε συνέντευξη στο talk show του Jimmy Kimmel, στα 17 της χρόνια, σε διάλεξη μαθήματος για τις σπουδές φύλου, ο καθηγητής έπαιξε στην οθόνη αποσπάσματα από την ταινία The Pillow Book, στην οποία ο πατέρας της εμφανίζεται επανειλημμένα γυμνός, με την ίδια να μην ξέρει πού να κρυφτεί.

«Παρακολουθώντας αυτή την ταινία στα 17 μου μαζί με όλο το αμφιθέατρο, ήταν περισσότερο το να με βλέπουν να βλέπω αυτήν την ταινία» είχε πει χαρακτηριστικά. Η Κλάρα είναι πλέον 28 ετών και επιτυχημένη ηθοποιός. 

Έχει καλύτερη κατανόηση της σκηνοθεσίας, της υποκριτικής και των απαιτήσεων για τον ηθοποιό στην υπηρεσία της τέχνης του. Φυσικά, είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένη για να διαχωρίσει την εικόνα στην οθόνη από την πραγματικότητα της οικογένειάς της.

Και αυτό είναι καλό, γιατί πολύ σύντομα θα βγει στη «φόρα» μία ακόμα πιο «πιπεράτη» σκηνή, αφού ο Γιούαν αναμένεται να εμφανιστεί σε ερωτική σκηνή με την πραγματική του σύζυγο και μητριά της Κλάρα, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, στην ταινία A Gentleman in Moscow.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA