Μενού
Joe Jonas Sophie Turner
Joe Jonas Sophie Turner | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια διάσημων αλλά όπως ακούγεται μάλλον παίρνουν διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. 

Όπως αναφέρει το TMZ, το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενώ φωτογραφίες δείχνουν τον τραγουδιστή να κυκλοφορεί χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου του. 

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Joe έχει τα παιδιά τους υπό την προστασία του τους τελευταίους 3 μήνες παρόλο που κάνει συναυλίες με τους αδελφούς του σε όλη την Αμερική.

Μάλιστα, τις φήμες ήλθε να φουντώσει το γεγονός ότι το ζευγάρι πούλησε και τη βίλα του στο Μαϊάμι την οποία είχαν αγοράσει μόλις έναν χρόνο πριν, σημάδι που για πολλούς μπορεί και να επιβεβαιώνει τον χωρισμό. 

Ο 34χρονος και η 27χρονη δεν έχουν πάρει θέση για τον φημολογούμενο χωρισμό, ωστόσο όπως ακούγεται έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρους για τον χωρισμό τους. Πάντως, χθες (03/09) ο διάσημος τραγουδιστής εμφανίστηκε σε συναυλία του, φορώντας τη βέρα του.

 
 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA