Η κατάθεση της εγγονής της Καίτης Γκρέυ, Χριστιάννας Ηλιάδη, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/2) σχετικά με το αίτημα που εκδικάζεται για να σφραγιστεί το σπίτι της αείμνηστης τραγουδίστριας, αίτημα που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης.
Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Στέργος Σαμαρτζής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Χριστιάννα Ηλιάδη, κατέθεσε ως μάρτυρας και ανέφερε πως μέσα σε αυτό σπίτι υπάρχουν πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας που αγγίζουν ακόμη και τις 150.000 ευρώ καθώς και κειμήλια του Στέλιου Καζαντζίδη.
Η κόρη του Φίλιππου Ηλιάδη, Χριστιάννα, τόνισε ότι αυτά τα πράγματα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία τόσο για την ίδια όσο και για τον πατέρα της, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει φοβία τα πράγματα αυτά να δημοπρατηθούν από την πλευρά του Κωνσταντίνου Ηλιάδη, ο οποίος είναι ο μοναδικός κληρονόμος της τραγουδίστριας σύμφωνα με τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο.
«Προσπαθούμε να σώσουμε ό,τι σώζεται από το σπίτι» φέρεται να είπε στο δικαστήριο η Χριστιάννα Ηλιάδη, αφήνοντας υπόνοιές πως ήδη απουσιάζουν πράγματα αξίας από το σπίτι της γιαγιάς της.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.