Μενού
kanye-bianka
Κάνιε Γουέστ - Μπιάνκα Σένσορι | Instagram @jupiterscii
  • Α-
  • Α+

Τι και αν πολλοί κατηγορούν τον Κάνιε Γουέστ ότι προσβάλλει και υποτιμά τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σένσορι, μέσα από τις προκλητικές και σχεδόν γυμνές φωτογραφίες της που ανεβάζει στους λογαριασμούς του στα social media, αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.  

Εκείνος δεν δείχνει να πτοείται καθόλου και μάλιστα, σήμερα ανέβασε σε story στο Instagram μία ακόμα αποκαλυπτική φωτογραφία της Μπιάνκα Σένσορι όπου τη βλέπουμε να φοράει ένα μικροσκοπικό εσώρουχο και ένα στενό μπλουζάκι από τη σειρά ρούχων του Κάνιε Γουέστ, ενώ είναι εμφανές ότι δεν φοράει σουτιέν. 

Στην εν λόγω φωτογραφία το πρόσωπο της Μπιάνκα Σένσορι, η οποία ποζάρει μέσα στο μπάνιο, δεν φαίνεται καθόλου αφού φοράει ένα μεγάλο καπέλο, ενώ το όλο σύνολο ολοκληρώνεται από ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. 

Μπιάνκα Σένσορι
Μπιάνκα Σένσορι | @kanyewest - Instagram

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος αυτή την εβδομάδα ξέσπασε κατά παπαράτσι του Entertainment Online σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες όταν τον ρώτησε εάν ισχύει το ότι ελέγχει την Μπιάνκα Σένσορι, δεν έγραψε κάτι στο insta story παρά του μόνο παραπέμπει τους φαν του με link στην ιστοσελίδα της σειράς ρούχων του.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA