Μενού
kanye-west
Κάνιε Γουέστ | AP
  • Α-
  • Α+

Σε συνέντευξή της στους New York Times, η Τζούλια Φοξ μίλησε για τη σύντομη σχέση που είχε με τον Κάνιε Γουέστ το 2022 μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν και αποκάλυψε ότι δεν είχαν κάνει σεξ. 

«Δεν επρόκειτο για αυτό», είπε χαρακτηριστικά η 33χρονη ηθοποιός και μοντέλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση τους δεν περιείχε καθόλου σεξ.

Η Τζούλια Φοξ θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της μέσα στον Οκτώβριο και παρά το γεγονός ότι μιλάει για τους πρώην συντρόφους της, δεν αναφέρει κάπου τον Κάνιε Γουέστ.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο των New York Times να αναφέρει λεπτομέρειες για πώς γίνεται για έναν σύντροφο, ο οποίος είναι ο Κάνιε, να μην περιγράφει σεξουαλική πράξη, εκείνη απάντησε: «επειδή δεν είχε καθόλου σεξ. Δεν επρόκειτο για αυτό». 

Το ειδύλλιο μεταξύ των δύο κράτησε έξι εβδομάδες και έκανε την Τζούλια Φοξ, γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα σε μια νύχτα, κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια σε συνεντεύξεις της. 

Μάλιστα, ένας ακόμα λόγος που η σχέση τους είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα ήταν το γεγονός ότι σε δημόσιες εμφανίσεις του, το ζευγάρι φορούσε ασορτί ρούχα.

Στα απομνημονεύματά της η Τζούλια Φοξ γράφει ότι η «η σχέση τους κατευθυνόταν κυρίως από τον Κάνιε Γουέστ όσον αφορά τη δημοσιότητα», αναφέρει το US Magazine. 

«Η ενέργειά του είναι τόσο διασκεδαστική, όταν είσαι κοντά του. Έκανε εμένα και τους φίλους μου να γελάμε, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε όλη τη νύχτα».

Μετά τον χωρισμό τους η Τζούλια Φοξ είχε δηλώσει ότι η ίδια «εξαντλήθηκε» στην πρώτη ένδειξη κόκκινης γραμμής, ενώ πρόσθεσε όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της: 

«Απλώς έδειχνε ότι είχε πολλά θέματα πάνω στα οποία να δουλέψει, και απλά δεν έχω χρόνο για αυτά, ούτε ενέργεια. Δεν έχω τη συναισθηματική ικανότητα για κάτι τέτοιο. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου για αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.