Μενού
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου | NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
  • Α-
  • Α+

Με ένα δημόσιο μήνυμα εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον Παναγιώτη Κουτσουμπή την αγάπη της, καθώς του άφησε ένα μήνυμα στο μαγαζί του και στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί του Σαββάτου 31 Μαΐου, η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε ένα από τα καταστήματα εστίασης του συντρόφου της και του εξέφρασε τα συναισθήματά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε έναν πίνακα του μαγαζιού: «Σ' αγαπάω PanKouts, Katken», το οποίο και μοιράστηκε με ένα Instagram story με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Καλημέρα».

katken

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...