Μενού
Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος
Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος προχώρησαν σε συναινετικό διαζύγιο, λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα: «Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι είχε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα».

Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου επισήμανε στην εκπομπή: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων» ανέφερε η Πολύ Παπαϊώννου. 

Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή με την έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν τα χρόνια που ήταν μαζί.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.