Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ήταν το βράδυ της Τρίτης η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου η οποία μίλησε για τη ζωή της αλλά και τον σύζυγό της. «Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Εγώ νιώθω φυσιολογική. Οι άλλοι που είναι συνέχεια χαρούμενοι ή συνέχεια δεν είναι φυσιολογικό. Η χαρμολύπη είναι ένα ωραίο συναίσθημα, έχεις μία γλυκιά θλίψη».
Στη συνέχεια μιλώντας για τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, ανέφερε: «Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρεί, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη. Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει και εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους».
Ακόμη η ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν θέλει να έχει μία «κολλητή» φίλη στη ζωή της και αυτή ήταν η αφορμή να μιλήσει αμέσως μετά για τη σχέση της με τη μητέρα της. «Δεν θέλω να έχω κολλητή φίλη γιατί έχω την τάση να κάνω εξαρτητικές σχέσεις, είναι κάτι που έχω δουλέψει πολύ και δεν θέλω. Έχω ανθρώπους που αισθάνομαι οικείους ψυχικά. Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.