Μενού
Η Κατερίνα Λιόλιου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται
Κατερίνα Λιόλιου | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε μέσω story στο Instagram σε όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στο χθεσινό επεισόδιο του «Just The 2 Of Us» και αφορούσαν το περιστατικό κατά το οποίο εκείνος είχε κατεβάσει on air το μπούστο της στο X-Factor.

Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε πως ό,τι συνέβη τότε ήταν κατόπιν μεταξύ τους συνεννόησης, κάτι που η Κατερίνα Λιόλιου διέψευσε, «αδειάζοντας τον γνωστό μάνατζερ και τονίζοντας πως είναι ψέματα με την ίδια να μην κρύβει την έκπληξή της που το θέμα επανήλθε στη δημοσιότητα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου 

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής Just The 2 Of Us επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει

Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις στις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. 

Το insta story της Κατερίνας Λιόλιου
Το insta story της Κατερίνας Λιόλιου για τον Ηλία Ψινάκη | @katerinalioliouofficial - Instagram

Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντάς με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησής μας. 

Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό, την εκτίμηση και την συμπαράστασή μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA