Μενού
nikolaidou.jpg
Η Κάτια Νικολαΐδου. | NDP
  • Α-
  • Α+

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Κάτιας Νικολαΐδου, σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησαν οι Μπέσσυ Μάλφα, Τάσος Χαλκιάς και Γιώργος Παρτσαλάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους με την ηθοποιό στη σειρά του Alpha «Θα Σε Δω στο Πλοίο» χωρίς να κρύψουν τη στεναχώρια τους. 

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη, ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα, πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου

Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, πολύ δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ πάρα πολύ και θα την αγαπώ…

Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια, όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μπέσσυ Μάλφα στο Πρωινό.

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα»

Από πλευρά του ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέφερε στο «Πρωινό»: «Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά, που περάσαμε υπέροχα, μια σειρά που την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. 

Πραγματικά είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση. Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σ’ αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ‘ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά την θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι, ομορφιά μου.

 

Ήταν σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερά ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω…».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Χαλκιάς 

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στο Πρωινό για την Κάτια Νικολαΐδου. «Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα γεμάτο λάμψη, ταλέντο, ομορφιά που θα λείψει από όλη την οικογένεια του θεάτρου. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη, αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει.

 

Καλό ταξίδι να έχει, Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA