Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε συντετριμμένος.
Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα βίωσε την απόλυτη τραγωδία όταν ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στη θάλασσα, είπε: «Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια. Ήμουν συντετριμμένος που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.