Μενού
Kelly Rowland
Κέλι Ρόουλαντ | Scott A Garfitt/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Ένταση σημειώθηκε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες ανάμεσα στην Κέλι Ρόουλαντ και μια υπάλληλο της ασφάλειας και η κάμερα συνέλαβε τον τσακωμό ανάμεσα στις δύο γυναίκες με αποτέλεσμα να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. 

Η τραγουδίστρια Κέλι Ρόουλαντ, πρώην μέλος των Destiny’s Child, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας, «Marcello Mio», αλλά τώρα ως προς το τι ακριβώς συνέβη, δεν είναι ακόμα σαφές. 

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η Κέλι Ρόουλαντ στεκόταν στα σκαλιά ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι και χαιρετώντας τους φαν της, αλλά τα άτομα που εργάζονταν στην ασφάλεια, της έκαναν νόημα να φύγει από το σημείο και να μπει μέσα. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι υπάλληλοι ασφαλείας ήταν εξ αρχής αρκετά νευρικοί και ότι η γυναίκα με την οποία βλέπουμε στο βίντεο τη Ρόουλαντ να τσακώνεται ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την έκρηξη της σταρ.

Αρχικά, της πάτησε κατά λάθος το κόκκινο φόρεμα, κάτι το οποίο δεν έδειξε να ενοχλεί την τραγουδίστρια, όμως, στη συνέχεια κάτι φάνηκε να της λέει που τη νευρίασε αρκετά με αποτέλεσμα να φέρεται να της λέει η Ρόουλαντ - μεταξύ άλλων - «μη μου μιλάς έτσι, δεν είσαι η μητέρα μου».

«Οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει να βοηθήσουν τους σταρ να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί ήταν επιθετικοί και η Κέλι προσπαθούσε να τους αγνοήσει», ανέφερε πηγή στη Daily Mail.

«Ωστόσο, όταν έφτασε στην τελευταία γυναίκα, η υπομονή της είχε πλέον εξαντληθεί επειδή την επέπληξε και της είπε να μετακινηθεί, ενώ εκείνη προσπαθούσε να χαιρετήσει τους φαν και να βοηθήσει τους παπαράτσι να τραβήξουν φωτογραφίες.

Δεν τη νοιάζει αν την περνάνε για ντίβα αν ξέρει ότι υπερασπίζεται τον εαυτό της. Δεν είναι ψεύτικη και ήθελε να θέσει ένα ξεκάθαρο όριο», τόνισε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA