Μενού
eui-droutsa
Εύη Δρούτσα | NDP
  • Α-
  • Α+

Στην Ελεονώρα Μελέτη με την οποία είχαν συνεργαστεί στον Πρωινό Καφέ, αλλά και στους καλλιτέχνες που διατηρούν μία διπλή ερωτική ζωή, αναφέρθηκε η Εύη Δρούτσα. 

«Άκουσα κάτι που με στεναχώρησε σήμερα, ότι έκανε παράπονα η Ελεονώρα ότι της φερθήκαμε άσχημα. Της φερθήκαμε πάρα πολύ ωραία, κανένας δεν φέρεται άσχημα. Ίσα, ίσα είχε την Γκαγκάκη τότε πάνω από το κεφάλι της, που η Κατερίνα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και την πήγαινε παντού. Δεν ξέρω γιατί το είπε, μπορεί να της ξέφυγε, γιατί είναι καλό παιδί» είπε η Εύη Δρούτσα στο MEGA. 

Στη συνέχεια με αφορμή τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ένα πράγμα που μου άρεσε στον Κασσελάκη, σχεδόν τον αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, θέλω να του σφίξω το χέρι, είναι το ότι πήγε με τον άνδρα του». 

«Εμένα μου αρέσει μόνο η ελευθερία. Όποιον θέλεις μπορείς να ερωτευθείς. Μην παντρευτείς ρε φίλε, μην κάνεις παιδί. Να πας με άλλον άνδρα, όχι όμως να έχεις και πέντε κουτσούβελα. Τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν και το μάθουν; Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες που έχουν διπλή ερωτική ζωή, αλλά δεν μιλάω. Αν μίλαγα θα είχε πεθάνει η ελληνική δισκογραφία», είπε η στιχουργός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA