Μενού
Λαχεία
Λαχεία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χοροπηδούσαν από χαρά αν κέρδιζαν εκατομμύρια, αλλά όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, όσο μεγαλύτερο το ποσό, τόσο πιο παρανοϊκό σε κάνει η «κατάρα του λαχείου».

Όπως γράφει η Sun, αυτή η κατάρα είναι πραγματική και την έχουμε δει να χωρίζει οικογένειες αμέτρητες φορές, κάτι που προσπαθεί να αποφύγει μια γυναίκα από τη Βρετανία, κρατώντας μυστικό το ένα εκατομμύριο που κέρδισε στο λαχείο από τους συγγενείς της. 

Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανώνυμη γυναίκα αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μόλις κερδίσει 1 εκατομμύριο λίρες στο εθνικό λαχείο και ήταν εκστασιασμένοι με τις αλλαγές που θα μπορούσε να φέρει στη ζωή τους.

Η «κατάρα» του λαχείου

Ωστόσο, παρά τον ενθουσιασμό της, αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να μοιραστεί τα καλά νέα με τους συγγενείς της. 

«Ο σύζυγός μου και εγώ δυσκολευόμαστε πολύ να μην μοιραστούμε αυτά τα συναρπαστικά νέα με την πιο κοντινή οικογένεια και τους φίλους μας, αλλά το κρατάμε μυστικό επειδή μόνο με ένα-δύο άτομα από αυτά θα μοιραζόμασταν τα λεφτά».

Επίσης;, η γυναίκα ανησυχεί ότι η αδερφή της θα ζητούσε μία γενναία μερίδα από τα κέρδη της, αλλά η ίδια έχει τις δικές της οικονομικές ανησυχίες και υποχρεώσεις.

Όχι μόνο πρέπει να ξεπληρώσουν το σπίτι τους, αλλά και ένα «βουνό» από άλλα χρέη, ενώ η οικογένεια χρειάζεται επειγόντως αυτοκίνητο και έξοδα για μαθήματα οδήγησης. 

«Νιώθω ότι δεν μπορούμε να μην το πούμε σε κανέναν, γιατί όλοι ξέρουν ότι κολυμπάμε στα χρέη και δεν θα είχαμε ποτέ την πολυτέλεια να εξοφλήσουμε το στεγαστικό μόνοι μας, οπότε θα φανεί πολύ περίεργο όταν ξαφνικά μπορέσουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA