Μενού
Κιάρα Φεράνι
Κιάρα Φεράνι | (Instagram @chetempochefa)
  • Α-
  • Α+

Η Κιάρα Φεράνι -η πιο διάσημη influencer της Γαλλίας- και ο ράπερ Fedez, μετά από πέντε χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά,  αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η Κιάρα Φεράνι πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού με τον Fedez. Η διάσημη influencer εμφανίστηκε στο «Che Tempo che Fa» στο κανάλι Nove της ιταλικής τηλεόρασης.

Η Κιάρα Φεράνι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον παρουσιαστή, επιβεβαίωσε την κρίση στον γάμο της με τον ράπερ Fedez, για πρώτη φορά, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επανασύνδεση στο μέλλον. «Δεν είναι οριστικός ο χωρισμός, θα μιλήσουμε με τον Fedez» είπε χαρακτηριστικά.

«Μιλάμε, είμαστε δύο μεγάλοι που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, αυτή είναι λίγο πιο δυνατή…» είπε εμφανώς συγκινημένη.

Τι είπε για το σκάνδαλο με το χριστουγεννιάτικο κέικ

Η influencer αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο με το χριστουγεννιάτικο κέικ Pandoro. «Τρέμω λίγο, ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε δυόμισι μήνες. Αλλά η ιστορία μου είναι μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο, βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Νομίζεις ότι κάποιος σαν εμένα είναι έτοιμος. Τίποτα όμως δεν σε προετοιμάζει για βία, ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα αν και ήμουν κάτι παραπάνω από προετοιμασμένη».

Κιάρα Φεράνι: «Δεν είναι εύκολη στιγμή από καμία άποψη»

Λίγες ώρες πριν από την τηλεοπτική της εμφάνιση, απευθύνθηκε στους ακολούθους της μέσω ιστοριών στο Instagram, επικοινωνώντας την ψυχική της κατάσταση και ζητώντας ενθάρρυνση από όσους την ακολουθούν στα social media: «Για να πω το λιγότερο νευρική για απόψε. Στείλτε μου θετική ενέργεια» έγραψε συνοδεύοντας μια selfie.

Instagram story της Κιάρα Φεράνι
Story της Κιάρα Φεράνι | (Instagram story @chiaraferragni)

Σε ένα άλλο story έγραψε: «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, μάλλον θα μπερδευτώ, θα μιλήσω πολύ γρήγορα, θα τραυλίσω. Αλλά είμαι νευρική και είναι σωστό και φυσιολογικό ακόμα και έτσι, με αγαπώ.  Δεν είναι εύκολη στιγμή από καμία άποψη. Τρέμω από φόβο, κλαίω και δεν πειράζει, γιατί είμαι εγώ και είμαι αληθινή. Κι αν απόψε δεν είμαι τέλεια όπως προσπαθώ πάντα να είμαι, αμήν. Η τελειότητα είναι μια ψευδαίσθηση, θέλω να είμαι ο εαυτός μου με όλες μου τις αδυναμίες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA