Μενού
kim kardashian
Κιμ Καρντάσιαν | Instagram
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την άφιξη της Κιμ Καρντάσιαν στην επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Και ο λόγος είναι το σνομπάρισμα που έκανε η Άννα Γουίντουρ στη διάσημη τηλεπερσόνα.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν φορώντας ένα θεόστενο ροζ φόρεμα προχωρά για να πάρει τη θέση της στην επίδειξη. Χαιρετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που κάθεται αριστερά της Άννας Γουίντουρ, η οποία όμως δείχνει να έχει γυρίσει το βλέμμα της προς άλλη κατεύθυνση, σαν να αποφεύγει την Κιμ.

Οι θαυμαστές πιστεύουν πως η γλώσσα του σώματος της διευθύντριας της Vogue έδειχνε σαν να αγνοούσε επίμονα την διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία, καθώς έφτασε αργοπορημένη. Μάλιστα, σε άλλο στιγμιότυπο στο ίδιο βίντεο, η Άννα Γουίντουρ δεν φαίνεται να κάθεται στην θέση της, με τους φαν να θεωρούν πως άλλαξε θέση εξαιτίας της Κιμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA