Μενού
konstantaras.jpg
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. | SKAI
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή Break του ΣΚΑΪ με τη Βάσω Λασκαράκη μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε αρχικά ότι «βιοποριστικά είναι η αλήθεια πως σήμερα, με μια δουλειά, δεν βγαίνεις». «Εμένα όμως μου αρέσει και το απολαμβάνω Δουλεύω από 17,5 ετών, μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας μου δούλευε σαν το σκυλί και η αδελφή μου και εγώ γίναμε ίδιοι», είπε στη συνέχεια.

«Κάνουμε από τρεις δουλειές ο καθένας. Τώρα Κυριακάτικα, που είμαστε εδώ, δεν το κάνω για να πω “αχ, τελείωσα τις δουλειές και θα κάτσω". Το κάνω γιατί θέλω κάποιες ώρες να αποφορτιστώ», πρόσθεσε.

Κωνσταντάρας: «Θα τη δω την εκπομπή»

Στη συνέχεια, όταν η Βάσω Λασκαράκη τον ρώτησε πως και δεν έχει παρακολουθήσει μέχρι σήμερα την εκπομπή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Την πρώτη εκπομπή δεν την είδα. Αυτήν που κάνουμε θα την δω γιατί θέλω να έχω άποψη. Ξέρεις, επειδή με ρωτάνε και εύλογα με ρωτάνε, “αν θα δεις τη Βάσω που σου έφαγε την εκπομπή”, λέω να την δω για να δω αν την κάνει καλύτερα από εμένα».

«Μάλιστα, μια μέρα που είπα με όλη την ψυχή και την αγάπη, παρότι δεν γνωριζόμασταν αλλά μου είσαι υπερβολικά συμπαθής, “τι ωραία που πήγε στην πρεμιέρα, πήγε καλά”, υπήρχε κόσμος που έλεγε ότι σε ειρωνεύτηκα», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA