Μενού
Κωνσταντίνα
Κωνσταντίνα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε σήμερα Τρίτη (27/2) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και για τον πατέρα της που είναι ένας από τους αγνοούμενους, ενώ δεν έκρυψε ότι ο λόγος που δεν μπορεί να δει τη σειρά του Mega, «Famagusta», είναι γιατί θα της «ξύσει» τις πληγές. 

«Το να ζει ένα παιδάκι τον πόλεμο, να έχει τον πατέρα αγνοούμενο, δύο αδέλφια που τα συλλάβανε… Είχα πάει με τον αδερφό μου στη δεύτερη εισβολή σε ένα χωριό δίπλα στην Αμμόχωστο στον θείο μας για να φύγουμε από τους βομβαρδισμούς που δεν υπήρχε υποτίθεται κίνδυνος και μπήκαν οι Τούρκοι. Φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς. Αυτά είναι πολύ χαραγμένα μέσα μου», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Αυτό που με συγκλόνισε ήταν το πραξικόπημα. Έγινε ανακωχή και πήγαμε στο σουπερμάρκετ με τη μητέρα μου και ξαφνικά είδαμε να έχουν στήσει μπλόκο απέναντι, σταμάτησαν ένα τζιπ. Έτρεχαν να ξεφύγουν οι άνθρωποι που ήταν μέσα και τους έριχναν με τα όπλα. Πήραν έναν από αυτούς και ήρθε ένας με ένα πολυβόλο και τον εκτέλεσε μπροστά στα μάτια μας» συνέχισε η Κωνσταντίνα

«Αυτές είναι πολύ σκληρές εικόνες. Αυτά τα κουβαλάς μέσα σου. Δεν μπορώ να δω το σίριαλ το Famagusta γιατί νιώθω ότι θα μου ξύσει τις πληγές, θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου», εξήγησε στη συνέχεια η Κωνσταντίνα.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας από τους αγνοούμενους της Κύπρου»

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον πατέρα της, ο οποίος είναι ένας από τους αγνοούμενους, ενώ δεν έκρυψε πως δεν νιώθει και πολύ καλά όταν αναφέρεται σε αυτά τα γεγονότα. 

«Έχουν περάσει 50 χρόνια, αγνοούμενοι δεν έχουν επιστρέψει. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας από τους αγνοούμενους της Κύπρου. Τον συνέλαβαν μαζί με τα αδέρφια μου, βγαίνοντας από τη Λευκωσία και τον πυροβόλησαν. Δεν νιώθω και πολύ καλά όταν αναφέρομαι σε όλα αυτά τα γεγονότα», παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα.

«Μέχρι που ζούσε η μητέρα μου δεν αναφερόμασταν σε όλα αυτά. Ο αδελφός μου θέλει να αναπολεί και να λέει γεγονότα, η αδελφή μου θέλει να τα σβήσει. Δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που έχουν ζήσει την αιχμαλωσία. Με ρίχνει όταν μιλάω για τα γεγονότα της Κύπρου, αλλά πρέπει και να τα αναφέρουμε για να μαθαίνουν και οι νέες γενιές τι έχει συμβεί και ότι αυτά τα μέρη είναι δικά μας», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA