Στο κατάμεστο Royal Albert Hall στο Λονδίνο έδωσε συναυλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και σολίστες.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, ενώ ευχαρίστησε τη μητέρα, τα αδέρφια και τα ανίψια του, καθώς και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, που έδωσαν το παρών στη συναυλία.
«Είναι μια πολύ σημαντική σήμερα ημέρα γιατί εκτός από όλους εμάς εδώ είναι κοντά μου η οικογένειά μου, η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η Αλεξάνδρα, η οικογένεια όλη που με στηρίζει πάντα. Η Κατερίνα η αδελφή μου, πού είναι η Κατερίνα; Τα ανίψια μου!» είπε.
(Παρακολουθήστε το απόσπασμα στο 04:57')
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αφιέρωση στη Μαρινέλλα
Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα και στη μάχη που δίνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία, όπου νοσηλεύεται έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9).
«Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου πρώτα και δεύτερον στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα» και πρόσθεσε: «Της αφιερώνουμε αυτό και της δίνουμε δύναμη» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και της αφιέρωσε το «Παιδί Γενναίο».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.