Μενού
Συζήτηση ζευγαριού
Συζήτηση ζευγαριού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα συχνό κομπλιμέντο που κάνουν οι άντρες περισσότερο προδίδει ότι δεν έχουν ιδέα τι θέλει να ακούσει μία γυναίκα, ενώ αποτελεί μάλλον προσβολή για όσες φροντίζουν επιμελώς την εμφάνισή τους.

Αυτό είπε τουλάχιστον η Ταλούλα Ρόουζ, μία influencer του TikTok, η οποία έχει βαρεθεί τους άντρες που την επαινούν για τη «φυσική ομορφιά» της, τη στιγμή που έχει ξοδέψει χιλιάδες σε αισθητικές επεμβάσεις, όπως γράφει η NY Post.

H κοπέλα επεκτάθηκε στο θέμα, λέγοντας πως ο εγκέφαλος των ανδρών απλά δεν μπορεί να επεξεργαστεί ότι πολλές γυναίκες «βελτιώνουν» τεχνητά την εμφάνισή τους, ενώ δεν έχουν επαφή με το πώς μοιάζει ένα πραγματικά φυσικό σώμα.

«Δεν θέλουν φυσική ομορφιά»

Περισσότερο από ενοχλητικό το βρίσκει όμως ξεκαρδιστικό. Η Ταλούλα λέει ότι ενώ όσοι άντρες την προσεγγίζουν αναφέρουν το «φυσικό» της λουκ, οπιαδήποτε γυναίκα με μία ματιά καταλαβαίνει πως κάθε άλλο παρά φυσική δεν είναι.

Έχει ξοδέψει σχεδόν 7.000 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις στο σαγόνι, ενώ για να «ισιώσει» το κούτελο και τη γραμμή των μαλλιών της έχει ξοδέψει περίπου 1.300 ευρώ μέχρι σήμερα. Και για τις «φυσικές» της βλεφαρίδες; Περίπου 150 ευρώ κάθε φορά που χρειάζεται «ρεζέρβα».

Ακόμα πιο απίστευτο, όταν «παστώνεται» στο μακιγιάζ, ακόμα και τότε αποσπά φιλοφρονήσεις για το «φυσικό» της πρόσωπο. «Κάποιοι τυπάδες μου λένε "δεν βγάζουν πια κοπέλες σαν εσένα". Ναι βγάζουν, με τη βελόνα και το νυστέρι βλάκα», είπε.

«Οι άντρες ειλικρινά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ μίας φυσικής κοπέλας και μίας που έχει περάσει από νυστέρι», πρόσθεσε, με πολλούς χρήστες στα σχόλια να κάνουν «πρόποση» σε όσα είπε.

«Οι άντρες δεν θέλουν φυσική ομορφιά, θέλουν ομορφιά που φαίνεται φυσική», έγραψε μία φιλοσοφημένη χρήστης. «Ο άντρας μου δεν ξέρει ότι κάνω μπότοξ. Λέει ότι το μισεί, αλλά ταυτόχρονα σχολιάζει το "στιλπνό" μου δέρμα».

«Κάποιοι φίλοι μού λένε πως δεν βάζω τόσο μακιγιάζ όσο οι κοπέλες τους. Ξοδεύω τουλάχιστον μισή ώρα κάθε μέρα για όλες τις στρώσεις», «Αυτό που εννοούν είναι ότι δεν φοράς έντονη σκιά. Αυτό είναι το μόνο που ξεχωρίζουν», σχολίασαν άλλοι.

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA