Μενού
karanti
Κοραλία Καράντη | Action 24
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κοραλία Καράντη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τα στερεότυπα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Στις ερωτικές σχέσεις διάλεγα εντελώς ασύμβατους συντρόφους, ήμουν αυτό το είδος γυναίκας, στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς» τόνισε η Κοραλία Καράντη και πρόσθεσε: «Όμως, κι εκεί με έλκουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμένα κυρίως με γνώμονα ότι έχω να μάθω κάτι από αυτούς».

Στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για τα στερεότυπα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη στην καριέρα της.

«Τα στερεότυπα δεν είναι καλό πράγμα κυρίως για εμένα. Μου έχουν φορτώσει το στερεότυπο της όμορφης, που δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί δημιουργεί μια προκατάληψη. Ακόμα κι αν ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα κλασικό πλεονέκτημα που σου ανοίγει πόρτες θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος έχεις και άλλες ικανότητες. Το να σε πουν όμορφο είναι ένας τρόπος να σε εξαιρέσουν», ανέφερε.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι συχνά πιάνει τον εαυτό της να είναι πολύ… «Γκούφυ».

«Πολλές φορές είμαι πολύ Γκούφυ. Είμαι ο Ρανταπλάν της γειτονιάς σας. Μπορεί να κάνω πάρα πολύ μεγάλες γκάφες, επειδή είμαι πολύ συγκεντρωμένη, να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου, να έχει πάρει φωτιά το σύμπαν και εγώ να λέω ''τι έγινε τώρα;''».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA