Μενού
kourtney-kardashian-travis-barker
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ | (Evan Agostini/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Στα μέσα Ιουνίου η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανακοίνωσε εν μέσω συναυλίας στον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ, ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί με την ευτυχία, όπως είναι φυσικό, να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Ωστόσο, η ίδια χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν. 

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν γύρισε σπίτι της με την τηλεπερσόνα να εκφράζει μέσα από ανάρτησή της στο Instagram την ευγνωμοσύνη της που το μωράκι της πλέον δεν κινδυνεύει, ενώ τα αισθήματά του μοιράστηκε μέσω tweet στο X (πρώην Twitter) και ο Τράβις Μπάρκερ. 

«Ο Θεός είναι μεγάλος. Πήγα στο σπίτι για έκτακτη επέμβαση για το μωρό μας, του οποίου η ζωή ήταν σε κίνδυνο και είμαι ευγνώμων που πήγε καλά. Θέλω να πω ευχαριστώ για την υποστήριξη» έγραψε ο Τράβις Μπάρκερ στο Twitter, ο οποίος διέκοψε την περιοδεία του ώστε να είναι δίπλα στη σύζυγό του. 

Από πλευράς της η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου ο Τράβις της κρατάει το χέρι στο νοσοκομείο και έγραψε: 

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έτρεξε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι σε όλο αυτό.

Ως κάποια που είχε τρεις πραγματικά εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο μιας επείγουσας εμβρυϊκής χειρουργικής επέμβασης. Nομίζω ότι όποιος δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση, δεν μπορεί να καταλάβει αυτό το συναίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να αγωνιστούν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες. Δόξα τον Θεό. Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλίτσα μου και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».
 

Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό ποιες ακριβώς ήταν οι επιπλοκές που παρουσίασε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αλλά σύμφωνα με το People, η ίδια έχει γυρίσει πίσω σπίτι της, «νιώθει πολύ καλύτερα και είναι χαρούμενη που έχει και τον Τράβις σπίτι της». 

Υπενθυμίζεται ότι η μεν Κόρτνεϊ έχει ήδη δύο γιους και μία κόρη που απέκτησε με τον Σκοτ Ντίσικ, ο δε Τράβις έχει μία κόρη και μία θετή κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA