Μενού
Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης
Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης (9/4) ότι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης περνάνε μία κρίση στη σχέση τους, μιλώντας για προσωρινό χωρισμό που «έχει έρθει με χαμηλούς τόνους». 

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ, τη ρώτησα για τον γάμο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν. Ο προσωρινός αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στην εκπομπή «Happy Day».

Διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Ένα ακόμα στοιχείο που ενίσχυσε το ενδεχόμενο του χωρισμού είναι το γεγονός ότι και οι δύο έχουν κατεβάσει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram, ενώ έστω και για λίγο φέρονταν να είχαν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο.

Πάντως, τώρα εάν κοιτάξει τη λίστα των followers τους, θα δει κανείς ότι Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ακολουθούν κανονικά ο ένας τον άλλο.

Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και μάλιστα, ήδη από το 2022 όταν ο Άρης Σοϊλέδης είχε λάβει συμμετοχή στο Survivor, ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA