Μενού
Ο τραγουδιστής Κώστας Χατζής
Ο Κώστας Χατζής στο «The 2Night Show» | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Χατζής ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (24/10) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή αλλά και τα χρήματα που έπαιρνε στα κέντρα που τραγουδούσε, καθώς και για ορισμένα περιστατικά που τον πλήγωσαν και είναι δύσκολο να ειπωθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και  οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν», ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

«Για παράδειγμα εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Frank Sinatra να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα…» σχολίασε ο Κώστας Χατζής.

«Έγιναν προσπάθειες για να πάω στο εξωτερικό όμως δεν ήθελα να είμαι σε ένα αεροπλάνο για να βγάλω λεφτά. Οι Έλληνες με έβγαλαν και με δέχτηκαν» είπε στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής.

Κώστας Χατζής: «Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο»

«Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά» είπε ο Κώστας Χατζής με τον Γιώργο Κατσαρό να περιγράφει ένα περιστατικό, όπου ο ίδιος γνώριζε ότι ήταν Αργεντίνος. «Ο Κώστας Χαζής ήταν ταλέντο και ο επιχειρηματίας ήθελε να τον παρουσιάσουμε σαν καινούργιο φρούτο για να έρθουν νέοι πελάτες» είπε ο μουσικοσυνθέτης.

«Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω μέρος της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό; «Ήξερα ότι δεν έχω κάποια φωνή, “βραχνοκόκορας” είμαι, αλλά υπηρετούσα τον λόγο. Δεν είμαι βλάκας, ξέρω τι είμαι» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA