Μενού
KOURIS-TOPALIDOU
Πέτρος Κουρής, Έλενα Τοπαλίδου, Νίκος Κουρής | NDP
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην παρέα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» ήταν ο ηθοποιός Νίκος Κουρής. Ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Εκατομμυριούχος» στο Παλλάς παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και μίλησε για την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου.

Σε σχέση με την οικογένειά του είπε πως αισθάνεται διαφορετικά όταν είναι η γυναίκα του και ο γιος του στο θέατρο ώστε να παρακολουθήσουν κάποια παράστασή του.

«Αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνεις στη σκηνή. Το να τους χαρίζεις αυτό που έχει φτιάξει και στο κοινό αλλά πρώτα στους δικούς σου. Η Έλενα είναι ένα άνθρωπος που η γνώμη της έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Ξέρω πως με αγαπάει αλλά και η αισθητική της είναι πολύ μοναδική. Από την άλλη, προφανώς θέλεις να αρέσεις στον άνθρωπό σου», είπε. 

«Είμαστε τυχεροί για τον γιο μας, δεν μας δυσκολεύει, τον αγαπάμε και μας αγαπάει χωρίς να τον ζορίζουμε, είναι ήρεμος, απλά περιμένουμε πώς θα “σκάσει” η εφηβεία. Του έχουμε πολλή εμπιστοσύνη. Έχει πάει μόνος του διακοπές αλλά μας ενημερώνει» ανέφερε ο ηθοποιός για την οικογένειά του.

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα αλλά πλησιάζει. Ναι θα γίνει θρησκευτικός γάμος, όλα κανονικά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε» εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA