Καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/3) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές απολαβές που είχε παλιότερα.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ύστερα από σχετική ερώτηση της Φαίης Σκορδά: «Παλιά ήμουν οικονομικά πανίσχυρος. Έκανα τζίρο 140 εκατομμύρια ευρώ».
Και πρόσθεσε: «Τώρα δεν έτσι ακριβώς. Πλέον κάνω και μερικά πράγματα ως προσφορά, όπως στα ΙΕΚ στην εκπαίδευση. Αυτό το κάνω γιατί θέλω τα παιδιά να είναι έμπειρα, να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.