Μενού
Ο Λένι Κράβιτζ
Λένι Κράβιτζ | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Ο Λένι Κράβιτζ, σε νέα συνέντευξή του στον Guardian, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην ερωτική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως απέχει από το σεξ εδώ και εννέα χρόνια. 

Ο 60χρονος διάσημος τραγουδιστής εξήγησε πως περιμένει την κατάλληλη γυναίκα που θα γίνει η σύντροφός του και αυτό έχει να συμβεί εδώ και εννέα χρόνια. «Είναι πνευματικό θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Λένι Κράβιτζ. 

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι θα ήθελε πολύ να είναι σε μία σχέση, αλλά και από την άλλη φοβάται ότι θα ζοριζόταν, αφού πλέον ο τρόπος που ζει είναι πολύ συγκεκριμένος. 

Στο παρελθόν και ειδικά μετά τη διάλυση του γάμου του με τη Λίζα Μπονέ το 1991, ο Λένι Κράβιτζ δεν έκρυψε πως είχε πολλές ερωτικές συντρόφους, αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής και άλλαξε συνήθειες, προσπαθώντας να μην «ξανακυλάει».

Αναφερόμενος στην ηλικία του. ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ότι δεν μπορεί ούτε ο ίδιος καλά καλά να πιστέψει ότι φέτος έκλεισε τα 60, αλλά το χαρακτήρισε «όμορφο» και εξήγησε πως «είναι ένας συνδυασμός γονιδίων, αυτοφροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας».

Τόνισε δε ότι για εκείνον το να παραμείνω υγιής συνεπάγεται πολύ σκληρή δουλειά και πολλή πειθαρχία. Αυτό σημαίνει ότι όταν θέλω να φάω junk food, δεν το τρώω. Και αυτό επειδή η πειθαρχία μου έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω και τα τρία αυτά στοιχεία ευθυγραμμισμένα.

Αν το σώμα μου είναι σε φόρμα και το πνεύμα και το μυαλό μου δεν είναι, τότε είναι απλά κάτι ωραίο, για να το κοιτάξω ή να καυχηθώ. Και; Ποιος νοιάζεται; Για μένα, όλα αυτά πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Και πρέπει να κάνω τη δουλειά που απαιτείται για να τα έχω όλα αυτά σε ευθυγράμμιση, ώστε η ύπαρξή μου να είναι στο μέγιστο».
 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA