Μενού
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στις Κάννες
Λεονάρντο Ντι Κάπριο | (taniavolobueva/Shutterstock)
  • Α-
  • Α+

Μοντέλο του Playboy περιγράφει σε συνέντευξή της τις πολύ προσωπικές στιγμές που έζησε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η 22χρονη Hieke Konings, μιλώντας στην ολλανδική έκδοση του Playboy, θυμήθηκε τη νύχτα που γνώρισε τον Οσκαρικό ηθοποιό, τον οποίο χαρακτήρισε «περίεργο» και «ξεπερασμένο».

Η 22χρονη, ;όπως μεταδίδει η Sun, φίλησε τον 49χρονο σε νυχτερινό κέντρο του Λος Άντζελες, αλλά περιέγραψε τη στιγμή ως «όχι την καλύτερη». Είπε επίσης ότι έχει αμφισβητήσιμες συνήθειες στην κρεβατοκάμαρα, όπως το να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν σε ένα μυστικό κλαμπ στο Λος Άντζελες, ένα κλαμπ στο οποίο μπαίνεις μόνο με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται εκεί με το μαύρο φούτερ και το μαύρο καπέλο του και κάναμε οπτική επαφή».

Είπε ότι ο μάνατζερ του σταρ την σταμάτησε και της είπε: «Ο Λεονάρντο θέλει να σου μιλήσει» πριν την οδηγήσει στο τραπέζι του ηθοποιού. Ο Χολιγουντιανός σταρ είναι γνωστός για το ότι βγαίνει μόνο με μοντέλα κάτω των 25 ετών. Αφού η Hieke του ανέφερε την προτίμησή του για τις νεότερες γυναίκες, εκείνος παραδέχτηκε ότι ήταν «ένοχος».

Συνέχισε να έχει ένα κάτω του μετρίου φλερτ με τον Ντι Κάπριο. «Ήταν εντάξει, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ» είπε και αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την πρόσκλησή του να πάει μαζί στο σπίτι του. 

«Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Αντέδρασε πολύ σοκαρισμένος. Φυσικά δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον ήξερα αρκετά καλά, απάντησε γλυκά. Το σέβομαι αυτό. Στη συνέχεια στράφηκε σε μια άλλη κοπέλα και την πήρε σπίτι του» είπε. 

Στη συνέχεια, η 22χρονη ανέφερε ότι φίλες της σίγουρα θα ήθελαν να ξεχάσουν νύχτες που πέρασαν με τον ηθοποιό. «Μία φίλη μου είπε ότι φορούσε τα ακουστικά του κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν ήθελε να την ακούει. Και μία άλλη είπε ότι έβαλε ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της. Όχι, ο Λεονάρντο είναι πολύ παράξενος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA