Μενού
Μπέλα Χαντίντ
Μπέλα Χαντίντ | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια νέα μόδα έχει ξεκινήσει στον χώρο της ομορφιάς και πρόκειται για το λίφτινγκ προσώπου της αλογοουράς…  αλά Μπέλα Χαντίντ. Πρόκειται για μια φθηνή λύση που όσες γυναίκες δοκιμάσουν, θεωρούν πως φαίνονται νεότερες

Ο πλαστικός χειρούργος, Ari Hoschander, από το Μανχάταν είπε πως τα αιτήματα για την συγκεκριμένη επέμβαση αυξήθηκαν ραγδαία κατά την διάρκεια του lockdown το 2020. 

Επίσης, τόνισε πως το συγκεκριμένο λίφτινγκ προσφέρει λιγότερο πρήξιμο, λίγο πόνο και το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό.

Σε αντίθεση με ένα τυπικό λίφτινγκ, κατά το οποίο οι γιατροί κάνουν τομές γύρω από το κεφάλι και το λαιμό, οι χειρουργοί που πραγματοποιούν λίφτινγκ με αλογοουρά επιτυγχάνουν μια σφιχτή όψη κάνοντας μόνο μερικές τομές κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών και πίσω από τα αυτιά, αφαιρώντας τον περίσσιο ιστό από το μέτωπο και τραβώντας το δέρμα. 

Είναι πιο αποτελεσματικό σε νέους ανθρώπους με πιο σκληρό δέρμα και στην ουσία, το πρόσωπο μετά το λίφτινγκ φαίνεται τεντωμένο προς τα πίσω, κάνοντας τα χαρακτηριστικά πιο έντονα χωρίς όμως να χρειάζεται το άτομο να έχει τα μαλλιά τραβηγμένα ώστε να «κρατάνε» το δέρμα προς τα πίσω. 

Η Μπέλα Χαντίντ και η Αριάνα Γκράντε είναι από τις δύο διασημότητες που φημολογείται ότι έχουν πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο λίφτινγκ. 

 

Η συγκεκριμένη επέμβαση έγινε πολύ γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 2000 από τον χειρουργό Chia Chi Kao στο Λος Άντζελες.  

Το λίφτινγκ αλογοουράς είναι και πιο φθηνό από το κλασικό λίφτινγκ. Σύμφωνα με την New York Post, μια τέτοια επέμβαση κοστίζει από 10 χιλιάδες δολάρια έως και 100 χιλιάδες δολάρια στην Νέα Υόρκη, ενώ το παραδοσιακό λίφτινγκ κοστίζει τα διπλάσια ποσά αντίστοιχα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA