Η Λίτσα Πατέρα ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας (13/1) και μίλησε για την ενασχόλησή της με την αστρολογία, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής της.
«Εγώ γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός και υπηρετούσε εκεί και μετά κάναμε διάφορους κύκλους. Πήγα Λιτόχωρο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα. Κλάμα η κυρία… γύρναγα να δω στο σπίτι μου τον μπουφέ που δεν θα τον ξανάβλεπα. Ήταν τραγικά αλλά προσαρμοζόμουν και μετά ξανάκλαιγα» ανέφερε η Λίτσα Πατέρα.
«Στην Αθήνα κατέληξα στα τελευταία χρόνια του Γυμνασίου. Μπήκα στο πανεπιστήμιο και ήρθε άλλη μία μετάθεση του πατέρα μου και φύγαμε πάλι. Μετά παντρεύτηκα στα 18, γιατί δεν άντεχα άλλο το πηγαινέλα. Στα 18 πάντα νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος, είσαι πολύ μικρή» πρόσθεσε η γνωστή αστρολόγος.
«Το όνομά μου είναι Ευμορφία, με φώναζαν "Μορφουλίτσα" και έμεινε το "Λίτσα". Το "Πατέρα" είναι όνομα συζύγου», επισημαίνει η Λίτσα Πατέρα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Τον σύζυγό μου τον έχασα πριν από αρκετά χρόνια. Ήδη γνώριζα ότι περνώντας αυτός ο πλανήτης από εκεί, είναι μεγάλη η πιθανότητα να φέρει ένα τέτοιο πράγμα. Το γνωρίζεις ή τουλάχιστον φοβάσαι ότι σου έρχεται» εξομολογήθηκε.
Λίτσα Πατέρα για την αστρολογία: «Είχα πάντα μία υπαρξιακή ανησυχία»
«Σπούδασα Γαλλική Φιλολογία αλλά είχα πάντα αυτή την "ασθένεια", μία υπαρξιακή ανησυχία, το τι συμβαίνει πάνω, κάτω και γύρω μας. Είχα δει ένα όνειρο κάποια στιγμή με έναν φίλο μου που μετά σκοτώθηκε και από εκεί άρχισα να ψάχνομαι. Η αστρολογία σε πηγαίνει κατευθείαν στον Θεό» δήλωσε η Λίτσα Πατέρα.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.