Μενού
Μαίρη Χρονοπούλου
Μαίρη Χρονοπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Την περασμένη Παρασκευή (6/10) η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία, όμως, τέσσερις ημέρες μετά η σορός της αγαπημένης ηθοποιού παραμένει στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τον Alpha, πρέπει να εκδοθεί εισαγγελική παραγγελία για να παραδοθεί η σορός για νεκροψία στο νεκροτομείο, αφού διαφορετικά, δεν μπορεί το Γραφείο Τελετών να την παραλάβει. 

«Όπως προβλέπει ο νόμος, όταν ο θάνατος είναι ατυχηματικός και δεν υπάρχουν νόμιμα διαπιστευμένοι συγγενείς, απαιτείται εισαγγελική παραγγελία», ανέφερε το κεντρικό δελτίο του Alpha, εξηγώντας ότι «Όταν δεν υπάρχει εισαγγελική παραγγελία, η άδεια ταφής ή καύσης εκδίδεται από το αστυνομικό τμήμα». 

Μάλιστα, τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται με αγωνία αφού υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για τον τρόπο που τραυματίστηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

«Πιστεύουμε ότι η εισαγγελία θα διατάξει μια προκαταρκτική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν μόνη της που έπεσε και δεν την έσπρωξε κάποιο χέρι γιατί έπεσε σε ένα χαλί. Όταν πέφτεις σε ένα χαλί, δεν σπας το κεφάλι σου», δήλωσε στον Alpha ο Δ. Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου. 

Επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν να μην ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και επιθυμούσε τα αγαπημένα της πρόσωπα να της πουν το τελευταίο αντίο στο σπίτι της στην Παιανία και η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA