Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες είχαν και σήμερα, 2 Απριλίου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, αυτή τη φορά για οικονομικές διαφορές, υπόθεση για την οποία ζητήθηκε από κοινού αναβολή.
Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, μέσω του περιβάλλοντός του, καθιστά σαφές ότι δεν θέλει να αποκλείσει τη Σίσσυ Χρηστίδου από το μεγάλωμα των παιδιών τους, ύστερα από το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου τους και συνεπιμέλεια του δεύτερου.
Η ανάρτηση όλο νόημα από τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια»
Με δήλωση στο Πρωινό ΣουΣου και τη Χαρά Μπουτσικάκη, το περιβάλλον του Θοδωρή Μαραντίνη δήλωσε: «Με το αίτημα που κατέθεσα και ζητάω την αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου μου και τη συνεπιμέλεια του δεύτερου, θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να αποκλείσω τη μητέρα από την ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών μας.
Αυτό που θέλω είναι να έχω λόγο και ευθύνη για όλες τις αποφάσεις που αφορούν τα παιδιά μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι η διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας των τέκνων μου, η ευτυχία τους και δε θα πάψω να προσπαθώ γι’ αυτό».
Παρακολουθήστε το απόσπασμα στο 6:20'
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.