Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη βρέθηκε την Πρωτομαγιά (1/5) στο πλατό του «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων οι παρουσιαστές τη ρώτησαν για τον Νίκο Θεοδωράκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε διεκδικήσει να χρησιμοποιεί το επίθετο του αξέχαστου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και η Δικαιοσύνη του αναγνώρισε το δικαίωμα.
«Ας το διεκδικεί το επώνυμο, νευρίασα και πήγα στα δικαστήρια. Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, το θεωρώ γελοίο. Εμείς δύο ήμασταν τα παιδιά», ανέφερε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
«Θεωρώ ότι δεν είναι παιδί του, γιατί αυτό το συζητάγαμε και με τον πατέρα μου. Δεν θέλω, δεν αποδέχομαι το τεστ DNA, το θεωρώ προσβλητικό.
Δεν θέλω να ανακατεύονται στη δικιά μας ζωή. Εμάς η ζωή μας ήταν ο μπαμπάς, η μαμά, ο Γιώργος κι εγώ. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι παιδί του», τόνισε η ίδια.
«Εγώ την ξέρω την ιστορία και γι’ αυτόν τον λόγο ποτέ δεν θα μπω στη διαδικασία του τεστ. Είναι κάτι που το έχω ξεχάσει κιόλας, παλιά ιστορία.
Ό,τι έχει να κάνει με αυτή την ιστορία είναι σκάνδαλο και δεν μου αρέσουν τα σκάνδαλα», επεσήμανε στο τέλος η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
- Τι κατέθεσε ο πατέρας της 16χρονης: Πού πιστεύουν οι Αρχές ότι βρίσκεται η Λόρα
- Όλα ανοιχτά με το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα: Το τέλος σαν σενάριο και η πιθανή μετακίνηση
- Σε αυτό το σημείο ανοίγει το γυμναστήριο του Τάιλερ Μακμπέθ - Πόσο θα είναι η μηνιαία συνδρομή
- Survivor: «Αυτό που βλέπεις είναι 100% ο Gio - Θέλει να τον θυμούνται σαν τον Μέγα Αλέξανδρο» λέει η σύντροφός του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.