Μενού
margot-robbie
Μάργκοτ Ρόμπι | AP
  • Α-
  • Α+

Ξανά στο προσκήνιο βρίσκεται η Μάργκοτ Ρόμπι, εξαιτίας της ταινίας «Barbie». Η δημοφιλής ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα social media αλλά και στη Google, όσο λίγες συνάδελφοί της αυτή την περίοδο.

Πλέον, όποιος πληκτρολογεί στη μηχανή αναζήτησης της Google το όνομα της Μάργκοτ Ρόμπι, θα διαπιστώσει πως μαζί με τα αποτελέσματα εμφανίζεται και μία... βροχή από ροζ αστεράκια!

margot
margot

 Μάργκοτ Ρόμπι: «Φρενίτιδα» για τα πόδια της

Όμως, νούμερο ένα αναζήτηση στη Google είναι τα πόδια της της Μάργκοτ Ρόμπι.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, έχει επίσης κερδίσει τον θαυμασμό περισσότερων από 6.700 ανθρώπων που πιστεύουν ότι έχει ωραία πόδια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από κοντινά πλάνα των ποδιών της στα τρέιλερ της νέας ταινίας, αλλά και στη σκηνή από τον «Λύκο της Γουόλστριτ» με τον Ντι Κάπριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cinema Blend, η ίδια αποκάλυψε ότι έψαξε στο Google τον εαυτό της και είδε με έκπληξη ότι το «Margot Robbie feet», δηλαδή «Τα πόδια της Μάργκοτ Ρόμπι» ήταν ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

«Με κολακεύει πραγματικά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με τα πόδια μου. Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο. Ειλικρινά. Δεν αισθάνομαι περίεργα γι' αυτό. Πραγματικά, μου αρέσει, αυτό είναι ωραίο».

(Η σκηνή από τον «Λύκο της Γουόλστριτ» στο 0:50')

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA