Μενού
margot-robbie
Μάργκοτ Ρόμπι | Instagram @barbiethemovie
  • Α-
  • Α+

Η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της ταινίας «Barbie» και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όσο λίγες ηθοποιοί αυτή την περίοδο. Εκτός από την ταινία όμως, νούμερο ένα αναζήτηση στη Google είναι τα πόδια της.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, έχει επίσης κερδίσει τον θαυμασμό περισσότερων από 6.700 ανθρώπων που πιστεύουν ότι έχει ωραία πόδια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από κοντινά πλάνα των ποδιών της στα τρέιλερ της νέας ταινίας, αλλά και στη σκηνή από τον «Λύκο της Γουόλστριτ» με τον Ντι Κάπριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cinema Blend, η ίδια αποκάλυψε ότι έψαξε στο Google τον εαυτό της και είδε με έκπληξη ότι το «Margot Robbie feet», δηλαδή «Τα πόδια της Μάργκοτ Ρόμπι» ήταν ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

«Με κολακεύει πραγματικά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με τα πόδια μου. Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο. Ειλικρινά. Δεν αισθάνομαι περίεργα γι' αυτό. Πραγματικά, μου αρέσει, αυτό είναι ωραίο».

(Η σκηνή από τον «Λύκο της Γουόλστριτ» στο 0:50')

Μάργκοτ Ρόμπι από... αστερόσκονη

Η Μάργκοτ Ρόμπι έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις δίπλα σε εκπληκτικούς ηθοποιούς, όπως ο Leonardo DiCaprio, ο Will Smith και η Saoirse Ronan. 

Επίσης, έχει εδραιώσει το αστέρι της έχοντας συνεργαστεί με θρύλους όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Ρίτσαρντ Κέρτις. Ακόμα κι αν δεν είναι κορυφαία, η Μπάργκοτ Ρόμπι έχει καταφέρει οι ερμηνείες της να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας. Έχει δύο Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες για να το αποδείξει.

Δείτε εδώ εμβληματικούς ρόλους που την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο καλές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA