Μενού
Μαρία - Ολυμπία
Μαρία - Ολυμπία | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία - Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσαντίνου, βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της κολλητής της, Αλεξίας Μαυρολέων, για να «ξεδώσει» μετά το χωρισμό της από τον Πέρεγκριν Πήρσον.

Η 27χρονη βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, βρέθηκε στα γενέθλια της Αλεξίας Μαυρολέων, γόνου της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών, και γιόρτασε χωρίς να την νοιάζει η πρόσφατη «ατασθαλία» του πρώην της, Πέρι Πήρσον, ο οποίος φιλήθηκε με τη σταρ του Game of Thrones Σόφι Τέρνερ.

Η «αταξία» του Πήρσον

Όπως αποκάλυψε η Sun, ο 29χρονος Πήρσον, κληρονόμος του υποκόμη Κάουντρει, είχε πιαστεί «στα πράσα» να φιλιέται με τη Σόφι Τέρνερ, διάσημη για το ρόλο της ως Σάνσα Σταρκ στο Game of Thrones. 

Το ζευγάρι Ολυμπία - Πέρι χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης, την ίδια περίοδο που η Σόφι Τέρνερ έχει κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή και μουσικό Τζο Τζόνας.

Δεν είναι γνωστό πώς ήρθαν πρώτη φορά σε επαφή Σόφι και Πέρι, αλλά ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των κουτσομπολιών.

Η Μαρία - Ολυμπία πάντως δε φάνηκε να πτοείται από τις ρομαντικές περιπέτειες του πρώην της, αφού απόλαυσε μαζί με άλλους καλεσμένους το πλούσιο γεύμα και τους πολυτελείς χώρους στο ξενοδοχείο Royal Palace Garden.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA