Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη και τη συνεργασία τους.
«Νόμιζα ότι είναι εκνευριστικό να έχεις σχέση με ηθοποιό και το απέφευγα πολύ, μοιραία όμως συνέβη. Δεν το απέφευγα συνειδητά αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και κατανόησης. Δηλαδή υπάρχει ένα προβάδισμα μέσα στη σχέση όσον αφορά την καθημερινότητα, τις δυσκολίες, τα ευχάριστα. Υπάρχει σίγουρα μια άλλη αντίληψη» είπε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά 2,5 χρόνια, ενώ έχουν περάσει μαζί από διαφορετικά στάδια.
«Στη σχέση μας υπάρχει πολύ έντονα η στήριξη, η ομαδικότητα και η ένωση. Υπάρχει ένα ευγενές πάθος. Είμαστε μαζί περίπου 2,5 και σίγουρα υπάρχουν διαφορετικά στάδια, όπως σε κάθε σχέση. Όλα είναι μέρος του προγράμματος και το κάθε επίπεδο και στάδιο έχει την ομορφιά του» είπε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.