Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη και τη συνεργασία τους.
«Νόμιζα ότι είναι εκνευριστικό να έχεις σχέση με ηθοποιό και το απέφευγα πολύ, μοιραία όμως συνέβη. Δεν το απέφευγα συνειδητά αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και κατανόησης. Δηλαδή υπάρχει ένα προβάδισμα μέσα στη σχέση όσον αφορά την καθημερινότητα, τις δυσκολίες, τα ευχάριστα. Υπάρχει σίγουρα μια άλλη αντίληψη» είπε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά 2,5 χρόνια, ενώ έχουν περάσει μαζί από διαφορετικά στάδια.
«Στη σχέση μας υπάρχει πολύ έντονα η στήριξη, η ομαδικότητα και η ένωση. Υπάρχει ένα ευγενές πάθος. Είμαστε μαζί περίπου 2,5 και σίγουρα υπάρχουν διαφορετικά στάδια, όπως σε κάθε σχέση. Όλα είναι μέρος του προγράμματος και το κάθε επίπεδο και στάδιο έχει την ομορφιά του» είπε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.