Μενού
Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι | Instagram @mattyperry4
  • Α-
  • Α+

Από «οξείες επιδράσεις» που προκάλεσε η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς «Τα Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.

«Το Ιατροδικαστικό Τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή.

«Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του κ. Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», αναφέρεται ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος Πέρι βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο τζακούζι που γειτνιάζει με την πισίνα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου. Είχε λάβει θεραπεία έγχυσης κεταμίνη για την κατάθλιψη, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής - αλλά η τελευταία συνεδρία έγινε μιάμιση εβδομάδα πριν πεθάνει και η κεταμίνη παραμένει στον οργανισμό για τρεις με τέσσερις ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν οδήγησε άμεσα στον θάνατό του

«Ζούσε σε χρυσό κλουβί»

Σύμφωνα με την New York Post, ο Μάθιου Πέρι περνούσε δύσκολα όταν πήγαινε σε ομάδες των Ανώνυμων Αλκοολικών στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν άντεχε να τον προκαλούν άλλοι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, δήλωσε άτομο που συμμετείχε με τον ηθοποιό στην ομάδα της αποτοξίνωσης.

«Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τη “σκληρή αγάπη” που είναι χαρακτηριστικό της ομάδας των ΑΑ», είπε άτομο που συμμετείχε στην αποτοξίνωση. Όπως ανέφερε, «τον λυπόμουν... Νομίζω ότι είχε πολλούς υποστηρικτές που είχαν καλές προθέσεις αλλά ζούσε σε ένα χρυσό κλουβί».

Η πηγή είπε ότι δεν ήθελε να επεκταθεί πολύ περισσότερο από σεβασμό στην ιδιωτικότητα της ομάδας αποτοξίνωσης, αλλά πρόσθεσε ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν ένας αρκετά «συνηθισμένος εθισμένος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA