Μενού
Χρήση smartphone
Χρήση smartphone | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τα social media έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και προσεγγίζουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις, μαζί και τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε... εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

Μέχρι τώρα, το Facebook, το Snapchat και το Instagram ήταν τα πιο κοινά «στέκια» για άντρες που θέλουν να απατήσουν στα μουλωχτά.

Μερικές γυναίκες όμως μοιράστηκαν τις πικρές εμπειρίες τους, λέγοντας πως η νέα γενιά άπιστων αντρών καταφεύγει σε πιο ασυνήθιστες εφαρμογές, όπως γράφει και η Daily Mail.

Πώς απιστεί η GenZ

Φαίνεται πως ολοένα και περισσότεροι άπιστοι άντρες στρέφονται σε λιγότερο προφανείς πλατφόρμες για να διεξάγουν τις «παράνομες» υποθέσεις τους, όπως το LinkedIn, το Depop και το Vinted.

Το LinkedIn μπορεί να φαίνεται σαν το τελευταίο μέρος όπου θα απατούσε ένας σύντροφος, αφού χρησιμοποιείται για την ανάρτηση και διάδοση βιογραφικών και την εύρεση εργασίας, ενώ τα Depop και το Vinted είναι πλατφόρμες διαδικτυακού εμπορίου, κυρίως για ρουχισμό. Αυτό είναι όμως που τις θέτει υπεράνω υποψίας.

Ιστορίες απιστίας

Γυναίκες-θύματα εξαπάτησης μέσω τέτοιων ανύποπτων εφαρμογών έχουν μοιραστεί τις ιστορίες απιστίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη μία να ισχυρίζεται ότι έλεγξε το LinkedIn του συντρόφου της, μόνο για να ανακαλύψει πως αντάλλασσε εκεί μηνύματα με άλλες 27 γυναίκες ταυτόχρονα.

@forrestmobley

He said it was to “expand his network” 😫💀 #dating #cheating #exes #caughtcheating #fyp

♬ som original - joaoboscomd1

Μια άλλη χρήστης αποκάλυψε ότι ανέπτυξε προβλήματα εμπιστοσύνης αφού ανακάλυψε ότι το αγόρι της χρησιμοποίησε το Depop για να την απατήσει. «Αυτός ο τύπος που με απάτησε στο DEPOP με έμαθε να μην εμπιστευτώ ποτέ ξανά άντρες. Τι δι@ολο ερωτεύτηκε; Τη φούστα της;».

@fgasa2

He fell in love with her skirt .

♬ original sound - fgasa2 - fgasa2

Η Jessica Leoni, ειδική στο σεξ και τις σχέσεις, είπε στο μέσο ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που στρέφονται σε ασυνήθιστες πλατφόρμες για να αναζητήσουν «παράνομα» ταίρια, καθώς οι πιθανότητες να πιαστούν είναι πολύ μικρότερες

Χρησιμοποιώντας το LinkedIn ως παράδειγμα, η κυρία Leoni εξήγησε: «Η αίσθηση ότι δεν παραβιάζετε κανόνες επειδή προσεγγίζετε μια επαγγελματική πλατφόρμα σε ένα εργασιακό πλαίσιο αφαιρεί ένα στοιχείο ενοχής και, επειδή είναι το LinkedIn, οι πιθανότητές να σας πιάσουν είναι πολύ μικρές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA