Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε μέσα από την ποιητική της συλλογή με τίτλο «Pretty Boys Are Poisonous» και συγκεκριμένα σε δύο ποιήματα μια πολύ προσωπική ιστορία της: την αποβολή που είχε στο παρελθόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε η 37χρονη ηθοποιός στο «Good Morning America» περιέγραψε πώς το βίωσε μαζί με τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι με τον οποίο είναι μαζί από το 2020, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά, οπότε ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας και μας έστειλε σε ένα πολύ άγριο ταξίδι μαζί και χωριστά, προσπαθώντας να βρούμε τον δρόμο μας ανάμεσα στο "Τι σημαίνει αυτό;" και "Γιατί συνέβη αυτό;"». 

Στο βιβλίο, η Φοξ γράφει για έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις δέκα εβδομάδες και μία ημέρα, γράφοντας: «ίσως αν δεν είχες... ίσως αν είχα...».

Σε άλλο σημείο γράφει: «Θέλω να κρατήσω το χέρι σου / να ακούσω το γέλιο σου / αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο». 

Ένας άλλος στίχος αναφέρεται στο πώς φαντάζεται να είναι να κρατάει το μωρό «καθώς σε ξεριζώνουν από τα σωθικά μου».

«Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα / Πες μου σε παρακαλώ / ποια είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;», συμπληρώνει. 

Μιλώντας στο podcast «Whine Down with Jana Kramer», ο πρώην σύζυγος της Φοξ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Σάρνα Μπέργκες, είχαν αναφερθεί στο πώς είναι να μοιράζεται ο ηθοποιός με τη Μέγκαν Φοξ την κηδεμονία των τριών γιων τους: του 11χρονου Νόα Σάννον, του 9χρονου Μπόντι Ράνσομ και του 7χρονου Τζέρνεϊ Ρίβερ:

«Η Μέγκαν είναι πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και θα είμαστε πάντα συνδεδεμένοι λόγω των παιδιών. Έτσι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Οπότε δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα τύπου να υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να υπάρξει σε αυτό το σπίτι. 

Η Μέγκαν βρίσκεται στο σπίτι μας. Θα έρθει μερικές φορές όταν αφήνει ή παίρνει τα παιδιά και θα μπει μέσα. Θα μείνει για λίγο και θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο μας, Ζέιν και είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ξέρετε, η οικογένεια αυτοπροσδιορίζεται προφανώς με διαφορετικούς τρόπους. 

Αλλά μαζί της, μοιραζόμαστε τόσα πολλά και τώρα μοιράζεται τόσα πολλά με τη Σάρνα και έχουν μια εκπληκτική σύνδεση, φιλία, αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη η μία για την άλλη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA