Μενού
Mel B
Mel B | Richard Shotwell/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Mel B μίλησε σε συνέντευξή της για την πενταετή σχέση που είχε με μια γυναίκα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν και θα είναι πάντα ανοιχτή όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητά της».

Αυτή την περίοδο είναι αρραβωνιασμένη με τον κομμωτή Ρόρι ΜακΦι, αλλά έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μακροχρόνια σχέση που είχε με την Κριστίν Κρόκος προτού χωρίσουν το 2006. 

Μιλώντας στο Attitude και ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, η Mel B είχε δηλώσει: 

«Αισθάνομαι σαν να είμαι. Δεν ξεκίνησα το σεξουαλικό μου ταξίδι λέγοντας "Είμαι αυτό, είμαι εκείνο, είμαι αμφιφυλόφιλη". Ήμουν, και θα είμαι πάντα, πολύ ανοιχτή. Έτυχε να ερωτευτώ μια γυναίκα και ήμουν μαζί της πέντε χρόνια. Μιλάμε ακόμα μέχρι σήμερα. Δεν θέλω να του βάλω ταμπέλα, αλλά πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι όμορφες».

Μάλιστα, σε άλλη συνέντευξή της στο Gay Star News το 2019, το μέλος των Spice Girls, του γυναικείου συγκροτήματος που έγραψε τη δική του ιστορία στη μουσική βιομηχανία, είπε: «Δεν ήταν πειραματισμός. Ερωτεύτηκα μια γυναίκα για πέντε χρόνια. Ένα πείραμα δεν διαρκεί πέντε χρόνια».

Η νύχτα που πέρασε με την Τζέρι Χάλιγουελ

Το 2019 όταν η Mel Β ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Life Stories», είχε αποκαλύψει ότι είχε περάσει μια νύχτα με το άλλο μέλος των Spice Girls, Τζέρι Χάλιγουελ. 

Συγκεκριμένα ο Πιρς Μόργκαν την είχε ρωτήσει ευθέως: «Ήρθες εδώ για να είσαι ειλικρινής χωρίς περιστροφές. Κοιμήθηκες ή δεν κοιμήθηκες με την Τζέρι Χάλιγουελ; Κοιμήθηκες μαζί της;».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην αρχή η Mel B φαινόταν ντροπαλή και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση, απαντώντας διά της πλαγίου οδού και λέγοντας: «Ναι. Κοιμόμασταν όλες μαζί σε ένα κρεβάτι, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο, όλες μας ».

Ωστόσο, ο Πιρς επέμεινε και την ξαναρώτησε χωρίς να της αφήνει πολλά περιθώρια να αποφύγει την ερώτηση: «Κοιμήθηκες με την Τζέρι, σωστά;».

Τότε η Mel B χαμογέλασε και του έγνεψε με νόημα, ενώ εκείνος έδειξε να μην πιστεύει στα αυτιά του και τη ρώτησε: «Ναι; Αλήθεια;». 

«Θα με μισήσει γι' αυτό», του απάντησε η Mel B, η οποία στη συνέχεια σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε διευκρινίσει πώς ό,τι έγινε, ήταν για μια νύχτα μόνο, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν την αποκάλυψή της να την έχει φέρει στα μαχαίρια με την Τζέρι Χάλιγουελ. 

Πάντως, από πλευράς της, η τελευταία, η οποία έχει παντρευτεί τον επικεφαλής της ομάδας Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, διέψευσε με δήλωσή της κατευθείαν όλα τα παραπάνω, τονίζοντας πως προκάλεσαν στενοχώρια στην οικογένειά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA