Την 1,5 ετών κορούλα τους βάπτισαν την Κυριακή (02/06) ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά.
Οι δύο ηθοποιοί γιόρτασαν την ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά τους με beach party, ενώ το όνομα που πήρε η μικρή είναι Βασιλική-Γλυκερία.
Να σημειωθεί ότι η κόρη του Μιχάλη Σαράντη και της Μαίρης Μηνά έχει έξι νονούς, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Έκτορας Λιάτσος και Γιώργος Τσακνής.
Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο από το event, η ατμόσφαιρα στο πάρτι της βάπτισης ήταν άκρως καλοκαιρινή, ενώ δεν έλειψαν οι χοροί δίπλα στη θάλασσα.
Μάλιστα, ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά δημοσίευσαν μια συγκινητική φωτογραφία τους μαζί με τη μικρή.
Στιγμιότυπα από το πάρτι ανάρτησαν στα social media και διάσημοι καλεσμένοι όπως ο Γιώργος Καράβας.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.