Μενού
miltos-karatzas
Μίλτος Καρατζάς | ANT1 / Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Καρατζάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και τη μουσική σήμερα. Ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι παρέμεινε διασωληνωμένος στην εντατική και ότι έχασε 22 κιλά.

«Στις αρχές του χρόνου είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, χρειάστηκε να μείνω για 9 ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά [...] Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες, αλλά τώρα τα έχω ξεχάσει. Δίπλα μου ήταν τα παιδιά μου, κυρίως ο γιος μου που ήταν ένας ήρωας», είπε ο Μίλτος Καρατζάς, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1.

Ακόμα, συνέχισε: «Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κλείνω 50 χρόνια στη δισκογραφία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά έχει μάθει να τα βρίσκει όλα εύκολα, δεν προσπαθεί αρκετά και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν». 

«Κάποτε προσπαθούσαμε να πείσουμε τους καλλιτέχνες να κάνουν πολλά live για να γίνει γνωστό το τραγούδι τους. Τώρα θέλουμε το τραγούδι να πάει καλά για να βοηθήσει τα live των καλλιτεχνών», είπε επίσης ο Μίλτος Καρατζάς.

«Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος και ο Βέρτης θα έλεγα ότι είναι αυτοί που έχουν μπει στη λίστα των πολύ καλών. Βέβαια μιλάμε για το ελληνικό τραγούδι της πίστας. Δεν αντέχω την τραπ, γιατί δεν μου αρέσει ο στίχος. Σαν παραγωγή είναι πολύ καλή, έχει ωραία βίντεο κλιπ γιατί ρέει χρήμα στην πιάτσα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA