Μενού
Ο Λάκης Γαβαλάς σε νυχτερινή του έξοδο
Λάκης Γαβαλάς | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εκεί μοναχός από τη Ρωσία τον ρώτησε αν είναι άνδρας ή γυναίκα και ο σχεδιαστής βιντεοσκόπησε τη συνομιλία τους. Ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, καθώς ήταν μαζί με τον Λάκη Γαβαλά.

«Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» ρώτησε ο μοναχός με τον σχεδιαστή να του απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι», του απάντησε εκείνος. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς. 

«Είσαι Έλληνας;» τον ρώτησε ο μοναχός. «Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;», του απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς και ο μοναχός ρώτησε: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;». Ο σχεδιαστής μόδας εκνευρισμένος του απάντησε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

Ο Γιώργος Τσαλίκης που δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram σημείωσε για το περιστατικό: «Η βαθιά μου πίστη στον Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο, γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός, που είναι αγάπη, θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη.

Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στην business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντάς του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό». 

Λάκης Γαβαλάς: «Έπρεπε να αφοριστούν για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία»

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ανέφερε για το περιστατικό: «Εδώ είμαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα ο άνθρωπος με αυτά που γίνονται. Δουλεύουμε σκληρά και θα έχουμε κάποιον να μας λέει αυτά τα πράγματα;».

«Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA